INDUSTRIËLE
AUTOMATISERING
Sismatec biedt turn key oplossingen voor bedrijven in de verschillende sectoren van de voedingsmiddelenindustrie. Door middel van eigen R&D, een breed assortiment verwerkings- en verpakkingsoplossingen en een breed expertise veld optimaliseert Sismatec veel verschillende processen. Denk hierbij aan het inzetten van robotica oplossingen en andere smart factory principes.

Industriële Automatisering

Sismatec is uw partner in industriële automatisering. We bieden diverse mogelijkheden voor de integratie van smart industrie en robotica waarmee we iedere productielijn zo optimaal mogelijk kunnen inrichten. Denk hierbij aan het gebruiken van robot armen of delta Pickers voor het optimaliseren van een productieproces en het toepassen van Visionsystemen voor het uitvoeren van kwaliteitscontroles. Combineer deze automatiseringsmogelijkheden met machines van onze A-merken en creëer de ultieme productielijn voor iedere situatie!

De organisatie is instaat om alle systemen 24/7 te monitoren en te onderhouden door het toepassen van slimme software en industriële IOT-toepassingen. In samenwerking met onze technische dienst kunnen wij ervoor zorgen dat uw productieproces vlekkeloos verloopt en blijft lopen.

Smart food factory met Sismatec

Industriele-Automatisering-Sismatec-Almelo-6
Afbeelding1
Design | Flexibele & compacte oplossingen

Om snel te kunnen schakelen, zonder grote aanpassingen aan uw huidige productielijn hebben wij een flexibele oplossing ontwikkeld. Met deze oplossing zijn we instaat om bijna alle handelingen van de mens te vervangen door middel van het toepassen van robotica. Deze oplossingen kan flexibel aan een lijn geplaatst worden en is in staat om verschillende handelingen te verrichten.

Door het toepassen van Vision kan productpositie, grootte en kwaliteit met één foto worden bepaald en weet de robot precies welke taak deze moet uitvoeren. Door het toepassen van lichtschermen is de robot optimaal beveiligd maar nog steeds snel en gemakkelijk toegankelijk voor operators en schoonmakers.

Naast robot systemen met een flexibel en compact design, kunnen wij andere oplossingen bieden voor het uitvoeren van pick & place handelingen met een extreem hoge snelheid en precies. honderden picks per minuut zijn hierbij geen uitzondering.

Foodgrade | Hygiëne, voedselveilig en veilig voor personeel

Sismatec neemt hygiëne, voedselveiligheid en algemene veiligheid vanaf het begin mee in het ontwikkelingsproces. Hierdoor zijn we in staat om een compleet systeem hygiënisch & voedselveiligheid te creëren zonder concessies te doen aan functionaliteit en waarbij de veiligheid van medewerkers optimaal gewaarborgd blijft.

Elektrische componenten worden onder andere geselecteerd op een gecertificeerde beschermingsgraad waarbij wij de standaard leggen op IP69K protectie. Hierdoor zijn veel van onze machines met een hoge druk afneembaar en is waterschade verledentijd.

Industriele-Automatisering-Sismatec-Almelo-8
Geinteresseerd of wilt u meer informatie?

[recaptcha]