AGF &
SISMATEC
Het bewerken, wegen & doseren en verpakken van AGF producten kan op talrijke manieren. De organisatie is exclusief vertegenwoordiger van de merken Proseal, Bilwinco, Intray en Dito Sama. Daarnaast heeft Sismatec goede partnerships met andere merken en leveranciers om volledige productielijnen te ontwerpen en realiseren.

Wilt u meer weten over ons uitgebreid assortiment aan state-of-the-art oplossingen voor de AGF sector?

Technologisch partner in de AGF sector

Sismatec is in de AGF  actief als leverancier van volledig geautomatiseerde process & verpakkingslijnen. Op basis van state of the art machines, kennis door jarenlange ervaring en eigen research en development kan Sismatec als technologisch partner AGF productielijnen volledig ontwerpen, samenstellen en automatiseren.

Door partnerships met onder andere Proseal, Intray & Bilwinco is Sismatec in staat een future-proof verpakkingsproces te realiseren. Hoge doorvoer snelheden of een hoge mate van flexibiliteit zijn geen probleem.

Wilt u ons machinerie assortiment voor AGF bekijken? Klik hier op de button.

Wegen, doseren en vullen met Sismatec

Wegen, doseren en vullen | Multiheadweighers

Sismatec & Bilwinco zijn instaat aan de  klantspecifieke weegbehoeften van verschillende soorten groente en fruit in middelgroot en groot industrie te voldoen.

De Weighers van Bilwinco zijn verdeeld in twee series, een serie voor het verwerken van droge AGF producten (D) en een serie voor het verwerken van natte AGF producten (W). De weegcapaciteiten van de machines lopen op tot 300 porties per minuut met portiegroottes van 10g tot 25kg.

Bilwinco-frames-sismatec

Verpakken met Sismatec

Verpakken | Tray toevoer

160 bakjes per minuut, Snel en clean met Intray

Sismatec & Intray stroomlijnen voedselproductie met elektrische en hygiënische verpakkings ontnesters. Ongeacht de snelheid en inhoud van de verpakkingen wordt de ideale oplossing ingezet. De ontnesters zijn zo ontwikkeld dat verpakkingen perfect ontnest worden en op de juiste plaats belanden, daarnaast zijn de ontnesters gemakkelijk in bestaande productielijnen te integreren.

Verpakken | Traysealen

Sismatec & Proseal kunnen de deur openen naar meer winst in de AGF-sector, door hoge efficiëntie en gegarandeerde kwaliteit in het verpakkingsproces.

De traysealers combineren een hoge doorvoer met een snelle toolwissel en een ruimtebesparend compact ontwerp. Ontworpen om willekeurig verdeelde trays van elke transportband te accepteren en kan volledig worden geïntegreerd met andere lijnapparatuur met vaak de Proseal machine als basis van de lijn.

Extreem hoge doorvoer

Voor extreem hoge doorvoersnelheden kan de GT2 Twin of GT5s worden ingezet met een capaciteit tot 160 en 180 verpakking per minuut.

De marktleidende traysealmachines van Proseal openen de deur naar meer winst in de AGF-sector, evenals ecologische voordelen: het behouden van een frisse en veilige staat van product, terwijl het plastic afval van clip-on deksels en bijbehorende transport-koolstofemissies wordt geminimaliseerd.

Proseal-gt2sx-twin-1-sismatec

Onze partners/merken