CONVENIENCE
& SISMATEC
Sismatec is specialist in het ontwerpen, samenstellen en realiseren van productielijnen in de convenience sector. Voor elk vraagstuk, flexibel, variatie aan batches en verschillende doorvoersnelheden heeft Sismatec binnen deze sector zeer geschikte oplossen.

Wilt u meer weten over ons uitgebreid assortiment aan future-proof machines en toepassingen voor de convenience sector?

Technologisch partner in de Convenience sector

Het ontwerpen, samenstellen en automatiseringen van proces en verpakkingslijnen binnen de convenience industrie kan in samenwerking met Sismatec op talrijke manieren.

Op basis van state of the art machines, kennis door jarenlange ervaring en eigen research en development kan Sismatec als technologisch partner convenience productie volledig inrichten en optimaliseren.

Wilt u ons machinerie assortiment voor convenience bekijken? Klik hier op de button.

Bewerken & bereiden met Sismatec

Bereiden | Mixen en mengen

Sismatec & Vakona maken het mengen van grote hoeveelheden van alle soorten voedsel, zoals salades, vlees-, vis- en gemaks-producten mogelijk.

Vanwege een brede scala aan types (FM, VM & ESK), uitrustingsopties en hoge mate van individualisering is de hoogst mogelijk mate van klant specifieke productoptimalisatie mogelijk. Altijd met het grootste gebruiksgemak.

Vakona-vm-serie-sismatec
Schomaker-pre-duster-stwc-sismatec

Bereiden | Frituren, garen en koken

Sismatec &  Schomaker leveren onder andere  friteuses, roostmachines, kook- en gaar ovens.

Klantspecifieke vraagstukken zijn geen probleem, op basis van  jarenlange ervaring, knowhow en hoge kwaliteitsstandaarden wordt voldaan aan de meest uiteenlopende vraagstukken. 

           

Bereiden | Multifunctioneel koken

Sismatec & Fire bieden oplossingen voor het stoven, koken, bruinen, frituren, stomen en snelkoken. De betterpannen zijn voorzien van de nieuwste software en verkrijgbaar in elektrische en gasverwarmde versies.

Het compacte formaat en de veelzijdigheid maken de pannen tot een onvervangbaar element in gecentraliseerde keukens, cateringdiensten en productielocaties.

Firex-sismatec

Portioneren met Sismatec

Portioneren | Verschillende manieren

Het portioneren van vlees, wild & gevogelte, vis en kaas kan op veel verschillende manieren.

Sismatec & Treif hebben jaren lange ervaring bij het slicen, blokjes & reepjes snijden en snijden op gewicht van producten voor de convenience sector.

Wegen, doseren & vullen met Sismatec

Wegen, doseren & vullen | Afvullen

Sismatec &  Turbo voor het automatisch of manueel vullen en doseren van product. Verkrijgbaar met een of meerdere koppen voor het vullen & doseren van bijvoorbeeld meerdere banen. De state of art koppen zorgen een optimale afvul verspreiding van vloeistoffen en het beheersen van druppelen.

Verschillende extra opties zijn beschikbaar voor bijvoorbeeld temperatuur controle, automatische toevoer, decoratiestijlen, snelheden en zeer specifieke producten.

csm_Infeed_systems_fc537befc3

Wegen, doseren & vullen | Multiheadweighers

Sismatec & Bilwinco gaan elke verpakking- en doseer uitdaging aan.  De oplossingen zijn op maat gemaakt, gebaseerd op zorgvuldige studies van producten, productielijnen en mogelijke probleemgebieden.

Semi- en volledig automatische weighers en complete oplossingen voor het aanvoeren, multihead wegen, vullen, portioneren en positioneren van natte en droge producten in verpakking.

Verpakken met Sismatec

Verpakken | Tray afstapeling en toevoer

Sismatec & Intray garanderen een betrouwbare input van enkele, op de juiste positie geplaatste en onbeschadigde verpakkingen. Of het nu gaat om een plastic of kartonnen, hoog of lage, groot of kleine verpakking, Sismatec & Intray zorgen voor de juiste oplossing.

De Intray ontroesters zijn de meest geavanceerde ontnester wanneer kant-en-klaar maaltijd product precies en voorzichtig moet worden geplaatst in elke mogelijk verpakking.

Intray-sismatec
Proseal-gt2sx-twin-1-sismatec

Verpakken | Traysealen

Sismatec & Proseal maken een continu verpakkingsproces van de hoogste kwaliteit mogelijk. De automatische, high-speed,  in-line trayseal machines met volledig vacuümfaciliteit zijn ontworpen voor de hoogste eisen. De kern van het ‘e’-ontwerp is de flexibiliteit om elke stijl van heat seal op een voorgevormde bak uit te voeren, of dat nu atmosferisch, MAP, VMAP, Skin, Skin Plus of Skin Deep is.

Elk van deze opties kan nu of op een later tijdstip worden toegevoegd of indien nodig zelfs worden verwijderd. Deze flexibiliteit biedt de gebruiker de zekerheid dat, ongeacht de nieuwste verpakkingstrend, de apparatuur geschikt is voor de toekomst.

Klik ‘convenience productie’ voor een voorbeeld van een geïntegreerde convenience productie lijn.

Onze partners/merken