WIJ ZIJN SISMATEC

AGF & Sismatec

Sismatec in de AGF sector

Sismatec is in de AGF actief als leverancier van standalone machines en volledig geautomatiseerde process & verpakkingslijnen. Op basis van state of the art machines, kennis door jarenlange ervaring en eigen research en development kan Sismatec als technologisch partner AGF productie & verpakkingslijnen volledig ontwerpen, samenstellen en automatiseren.

Door partnerships met onder andere Proseal, Intray & Bilwinco is Sismatec in staat een future-proof verpakkingsproces te realiseren. Hoge doorvoer snelheden of een hoge mate van flexibiliteit zijn geen probleem.

Verpakken

Tray toevoer

Sismatec & Intray stroomlijnen voedselproductie met elektrische en hygiënische verpakkings ontnesters. Ongeacht de snelheid en inhoud van de verpakkingen wordt de ideale oplossing ingezet. De ontnesters zijn zo ontwikkeld dat verpakkingen perfect ontnest worden en op de juiste plaats belanden, daarnaast zijn de ontnesters gemakkelijk in bestaande productielijnen te integreren.

Verpakken

Volledig automatisch onststapelen

Sismatec & Intray bieden de oplossing waardoor u, een stap dichter bij een volledig geautomatiseerde productie lijn bent.

Intray is marktleider in het ontwerpen en produceren van hygiënische ontstapelers voor de voedsel industrie. Neem de Intray Buffer Stand die tot 200 trays per minuut kan ontstapelen. Door de gepatenteerde Smart Tool wisselt u in enkele minuten over naar een andere verpakking.

Wegen, doseren en vullen

Multihead weighers

Sismatec & Bilwinco zijn instaat aan de klantspecifieke weegbehoeften van verschillende soorten groente en fruit in middelgroot en grote industrie te voldoen.

De Weighers van Bilwinco zijn verdeeld in twee series, een serie voor het verwerken van droge AGF producten (D serie) en een serie voor het verwerken van natte AGF producten (W serie). De weegcapaciteiten van de machines lopen op tot 300 porties per minuut met portiegroottes van 10g tot 25kg.

Set your categories menu in Theme Settings -> Header -> Menu -> Mobile menu (categories)
Shopping cart
Start typing to see posts you are looking for.