WIJ ZIJN SISMATEC

Brood & Patisserie

Sismatec in de brood & patisserie Sector

Voor bakkers of patisserie specialisten bieden wij machines voor het bereiden en verpakken van broodjes, chocolade producten en/of lekkernijen. De mengen, tumblen, cutteren, homogeniseren en koken en afkoelen van brood en patisserie producten kan met Sismatec. Ook het verpakken van deze producten kan in samenwerking met ons.

Sismatec heeft ruime ervaring als het gaat om het leveren van machinerie aan bakkerijen en patisserieën.

Wilt u onze brood en patisserie machinerie assortiment bekijken? Klik hier op de button.

Toepassingen in de brood & patisserie sector

Bewerken & bereiden

Mengen en tumblen

Sismatec & Vakona hebben veel ervaring in het mengen, balanceren, masseren, marineren en tuimelen van producten. De Vakona machines maken indruk door de hoge gebruikersvriendelijkheid, die wordt bereikt door eenvoudige bediening en eenvoudige reiniging. Door de grote keuze aan uitrustingsopties wordt een hoge mate van individualisering bereikt om een ​​zo hoog mogelijk niveau van klant specifieke productoptimalisatie te bereiken. De mixers van Vakona zijn verdeeld over drie reeksen. De standaard FM serie, de VM serie voor vacuümomstandigheden en de ESK serie voor energie besparend koud tumblen. Alle drie de series zijn beschikbaar in volumes van 60 tot en met 1800 liter.

Cutteren, emulgeren, mixen en meer

Met het merk Slsmatec beschikt Sismatec over de nieuwe generatie universeelmachines. Deze universeelmachines worden gekenmerkt door uitzonderlijke veelzijdigheid: meerdere bewerkingsstappen kunnen in een machine worden uitgevoerd. De machines zijn gemakkelijk te reinigen en zijn zeer onderhoudsvriendelijk.

De machines behandelen naargenoeg alle taken die betrokken zijn bij de productie van verwerkte chocola, gemaksproducten en snoepgoed: mengen, cutteren, emulgeren en homogeniseren. Directe en indirecte verwarming, koeling en produceren onder vacuüm is ook mogelijk.

Wegen, vullen en doseren

Multihead wegen, doseren en vullen

Sismatec & Bilwinco richten zich op het verhogen van productiviteit, het verlagen van onderhoudskosten en het bevorderen van de winst. Bilwinco-oplossingen zijn op maat gemaakt, gebaseerd op zorgvuldige studies van producten, productielijnen en mogelijke probleemgebieden. Sismatec biedt in samenwerking met Bilwinco semi-of volledig automatische weighers en complete oplossingen voor het aan voeren, multihead wegen, doseren en vullen van bijvoorbeeld bolletjes. Hierbij is een breed scala aan product soorten (nat en droog), groottes en aantallen mogelijk.

Doseren en afvullen

Sismatec & Turbo voor het automatisch of manueel afvullen en doseren van bijvoorbeeld deeg. Verkrijgbaar met een of meerdere koppen voor het vullen & doseren van bijvoorbeeld meerdere banen. De state of art koppen zorgen een optimale afvul verspreiding van vloeistoffen en het beheersen van druppelen. Verschillende extra opties zijn beschikbaar voor bijvoorbeeld temperatuur controle, automatische toevoer, decoratiestijlen, snelheden en zeer specifieke producten.

Verpakken

Traysealen

Sismatec & Bilwinco zijn instaat aan de klantspecifieke weegbehoeften van verschillende soorten groente en fruit in middelgroot en grote industrie te voldoen.

De Weighers van Bilwinco zijn verdeeld in twee series, een serie voor het verwerken van droge AGF producten (D serie) en een serie voor het verwerken van natte AGF producten (W serie). De weegcapaciteiten van de machines lopen op tot 300 porties per minuut met portiegroottes van 10g tot 25kg.

Set your categories menu in Theme Settings -> Header -> Menu -> Mobile menu (categories)
Shopping cart
Start typing to see posts you are looking for.