WIJ ZIJN SISMATEC

Messenslijpservice

Messen laten slijpen?

Om hoge snij kwaliteit te garanderen hebben onze merken kwalitatief superieure messen ontworpen. Echter slijten deze messen en is een slijp interval nodig om een hoge snij kwaliteit te behouden.

Door jarenlange ontwikkeling en investering is een Treif mes geen standaard mes. Hierdoor is een standaard slijp methode ook niet voldoende om ‘Treif kwaliteit’ te behalen. Sismatec heeft, als partner van Treif, de methoden, technieken, tools en machines in huis om messen op een zodanige manier te slijpen dat de kwaliteit van het mes gewaarborgd blijft.

Door middel van onze slijp service kunnen we u de zekerheid van een kwalitatief superieur mes bieden. Meld uw messen aan, dan nemen wij contact met u op.

Internationaal ervaren

Sismatec heeft veel ervaring in het integreren van diverse machines in een totale lijn. Verantwoordelijkheid nemen is voor ons normaal. De producenten waar wij mee werken leveren stuk voor stuk betrouwbare merken en staan wereldwijd bekend als kwaliteitsbedrijven. Veelal vertegenwoordigen we deze bedrijven al tientallen jaren. Door deze internationale ervaring bieden we u ‘s werelds best mogelijke oplossingen.

Sinds 1963

In 1963 begonnen als verkoopkantoor van Slsmatec GmbH en uitgegroeid tot een bekende en betrouwbare partner van voedselproducerend Nederland. We zijn werkzaam in de volgende segmenten: AGF, Brood & Patisserie, Convenience, Farmacie, Vis, Vlees, Wild & gevogelte, Zuivel & kaas.

Europese topmerken

Sismatec vertegenwoordigt uitsluitend A-merken. STEPHAN, TREIF, TURBO, REX, MADO, VAKONA, WEBOMATIC, PROSEAL, GUNTHER, BILWINCO. Ook kunnen wij deze machines aanvullen met andere machines en zo complete lijnen, turn key, leveren.

24/7 servicedienst

Onze professionele Service Afdeling bestaat uit een team van enthousiaste (onderhouds)specialisten. Deze specialisten wonen verspreid over Nederland en zijn wanneer gewenst 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar. Bij ons mag u rekenen op verlening van professionele service, omdat we weten hoe belangrijk dit is voor productiebedrijven.

Aanvraagformulier | Messenslijpservice

Deze website is beschermd met reCAPTCHA, zie hiervoor de privacyverklaring & servicevoorwaarden van Google.

Set your categories menu in Theme Settings -> Header -> Menu -> Mobile menu (categories)
Shopping cart
Start typing to see posts you are looking for.